Wie is Jenny Louissen?

Jenny

Mijn naam is Jenny Louissen-Omvlee, geboren in Zuidbarge, Emmen.

Na de Lagere Detailhandelsschool en Middelbare Detailhandelsschool volgden diverse studies en banen.

Na het overlijden van mijn broer (31 jaar) in 1991 kwamen bij mij de levensvragen boven. Vragen als: Wat is het doel van ons bestaan? Waarom leven wij en waarom zijn wij of onze geliefden ook zomaar weg (dood)? En wat dan? Vooral vragen rondom de dood intrigeerden mij, zeker ook op religieus gebied.

In 1996 besloot ik Theologie te gaan studeren aan Windesheim in Zwolle, waarvoor ik in 2000 mijn diploma heb behaald. Met dat diploma op zak ben ik een aantal jaren Kerkelijk Werker geweest en in 2004 kreeg ik een baan als Geestelijk Verzorger in een Verpleeghuis. Een prachtbaan. In die periode ben ik ook met mijn Uitvaartonderneming gestart.

Van 2012 tot 2018 had ik gelijktijdig met het uitvaartondernemerschap een baan als Kerkelijk Werker in de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap in Klazienaveen e.o.. Vanaf 2019 werk ik naast mijn uitvaartonderneming als Kerkelijk Werker bij de Protestantse Gemeente in Stadskanaal in het bijzonder ouderenpastor. Een flexibele baan die prima te combineren is met mijn uitvaartonderneming.

Met respect voor ieders levensovertuiging of geloof wil ik als uitvaartondernemer nabestaanden ondersteunen, inspireren en stimuleren. Samen zoeken naar woorden, muziek en rituelen om zo een zo passend mogelijke uitvaart te realiseren. Een uitvaart waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kijken en waarbij ze zich een waardevol afscheid zullen blijven herinneren.

In 2010 heb ik de Post HBO cursus Verlieskunde gevolgd bij Herman de Monnink.

Een onafhankelijke en persoonlijke uitvaartonderneming, waarbij o.a. betrokkenheid, respect, aandacht, traditionele waarden en eigentijdse idee├źn, bij zowel de regeling als bij de uitvaart zelf, van grote waarde zijn.

Jenny Louissen.